Site Disclaimer

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid

●  De inhoud van de pagina's van deze website is bestemd voor gebruik ter algemene informatievoorziening van de lezer. De inhoud kan gewijzigd worden zonder voorafgaande notificatie.

●  Hoewel de inhoud van deze website met uiterste zorgvuldigheid is samengesteld, biedt Solidwinds geen garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie voor gebruik voor welk doel dan ook. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

●  Deze website bevat mogelijkerwijs links naar andere websites. Deze links worden gebruikt om de lezer gemakkelijk van extra informatie te voorzien. Solidwinds aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de website(s) waarnaar gelinkt wordt.

●  De informatie op deze website is voor gebruik op eigen risico. Solidwinds aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onstane schade in welke vorm dan ook, als gevolg van gebruik van informatie op deze website.

Auteursrechten

●  De lezer is vrij om webpagina's uit te printen voor uitsluitend niet-commercieel gebruik. Elk ander gebruik vereist Solidwinds' schriftelijke toestemming.

Privacybeleid

●  Solidwinds respecteert de privacy van alle websitebezoekers en gebruikt geen cookies of verzamelde data over websitebezoeken.

●  In het geval van een ontvangen informatieverzoek of gedeelde contactinformatie, worden alle gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het op aanvraag toesturen van relevante informatie over Solidwinds en/of haar diensten.